Gevelrenovatie

Volkerink Bouw en Beveiliging B.V. biedt vele mogelijkheden om uw woning deels of geheel te renoveren, natuurlijk van onderhoudarme materialen. Of het gaat om kozijnen, betimmeringen of boeien. Wij vervangen of bekleden het met hoogwaardige materialen. Zomogelijk kan er ook geïsoleerd worden.

Keralit gevelpanelen.

Kunststof gevelpanelen zijn op zich niet nieuw. Het gladde oppervlak mist in veel gevallen de warme uitstraling van hout. Keralit® geveldelen daarentegen zijn niet van echt hout te onderscheiden. De producten hebben een natuurgetrouwe houtstructuur en zijn eveneens verkrijgbaar in allerlei RAL-kleuren. Precies alsof het geschilderde of gebeitste houtdelen zijn. Daarbij is Keralit® kleurecht en ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. En zal het nooit kromtrekken, hoe vochtig of warm de omstandigheden ook zijn. Vandaar dat u maar liefst 10 jaar garantie krijgt.

Keralit Dakrandprofielen

Keralit® beschermt naast uw gevel ook dakranden en gootafwerkingen jaar in, jaar uit tegen weer en wind. De dakrandpanelen kunnen door de vakman voor u worden gemonteerd. Door de onzichtbare bevestiging (geen schroeven en gaten) wordt een strakke en gave uitstraling verkregen. De dakrandpanelen worden geleverd met vele accessoires waardoor een hoog niveau van afwerken mogelijk is. En doordat u de panelen ook niet meer hoeft te schilderen, is Keralit® met name heel geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen. Met Keralit® is het mogelijk om lengtes van 6 meter zonder stuiknaden te monteren. Zo lijken alle panelen uit één stuk en komt uw project het mooist tot z'n recht. Komt u eens in onze showroom kijken naar de verschillende mogelijkheden.

 

button

Volkerink-bouw @2014