Voordeuren

Prachtig en ruim assortiment deuren, geleverd in een hoogwaardige kwaliteit. Het visitekaartje van uw huis. Uw keuze moet erbij zitten!

Achterdeuren

Naast onze luxe houten voordeuren hebben wij ook meer eenvoudige voor- en achterdeuren. Deze kunnen worden uitgevoerd als stapeldorpeldeur of als vlakke plaatdeur. Stapeldorpeldeuren worden opgebouwd uit massief houten stijlen en dorpels. Ze kunnen ook worden voorzien van panelen. Vlakke deuren bestaan uit een houten frame, een speciale vulling en triplex dekplaten. Deze deuren bieden veel mogelijkheden voor wat betreft glasopeningen. Natuurlijk worden alle deuren geproduceerd volgens de hoge kwaliteitsnormen die wij hanteren.

Binnendeuren

Beschikbaar in vele uitvoeringen met een keuze uit diverse profileringen. Met of zonder glas of eventueel glas in lood.

Tuin- en terrasdeuren

Tuin- en terrasdeuren vormen de verbinding tussen de woonkamer en de tuin of het terras. De vorm van de deur(en) bepaalt de hoeveelheid licht die binnenkomt en het uitzicht naar buiten. En hoewel velen de deuren zien als buitendeuren, zijn ze wel degelijk onderdeel van het interieur.

Garagedeuren

Veel huizen hebben een eigen garage. Maar in tegenstelling tot een voor- of achterdeur, wordt aan de garagedeuren nog niet veel aandacht besteed. En dat terwijl ze vaak aan de voorkant van het huis zitten en mede bepalend kunnen zijn voor het aanzicht van een huis.

button

Volkerink-bouw @2014