Dakkapel

De dakkapel is een relatief goedkope oplossing om uw zolderruimte te veranderen tot een extra slaapkamer of hobbyruimte. Of uw huidige slaapkamer met behulp van een dakkapel voorzien van extra leefruimte met duurzaam wooncomfort en leefplezier!

Uw dakkapel krijgt te maken met alle weersinvloeden, daarom past Volkerink uitsluitend duurzame bouwmaterialen toe die onderhoudsarm zijn.

Uw dakkapel bepaalt mede de kwaliteit van uw gehele woning en zorgt voor waardevermeerdering. Want uw dakkapel zorgt niet alleen voor meer bruikbaar vloeroppervlak, maar ook voor meer licht, ventilatie en een wijds uitzicht.

Maar ook het renoveren van uw huidige dakkapel met onderhoudsarme kunststofkozijnen en gevelbekleding is bij Volkerink in goede handen. Ons team vakmensen bezit jaren lange ervaring.

Waarom een Volkerink Dakkapel ?

De wens van de klant is onze uitdaging. Samen met u overleggen we de vormgeving, uitvoering en de materiaalkeuze.

Uw dakkapel wordt door ons persoonlijk ingemeten, en in onze fabriek door ons geproduceerd, en geplaatst. Uiteraard is ook individueel maatwerk mogelijk.

Onze dakkapellen worden in 1 dag geplaatst en zijn gelijk glas en waterdicht. Dakkapellen zowel in prefab als op locatie te produceren. Plaatsing kan eventueel met eigen hijskraan plaatsvinden. Wist u trouwens dat Volkerink ook Velux dakvensters en diverse andere lichtdoorlatende oplossingen kan verzorgen? Breng een bezoek aan onze showroom, en we adviseren u graag naar de meest bij u passende oplossing.

l5                 l6

 

button

Volkerink-bouw @2014